Brug af programmet fra kommandoprompten

1. april 2021

ID 83989

Du kan bruge Kaspersky Total Security på kommandoprompten.

Kommandopromptsyntaks:

avp.com <command> [settings]

For at se hjælp til kommandopromptsyntaksen skal du indtaste følgende kommando:

avp.com [ /? | HELP ]

Denne kommando giver dig mulighed for at få en komplet liste over kommandoer, der er tilgængelige til administration af Kaspersky Total Security via kommandoprompten.

For at få hjælp til syntaksen for en specifik kommando kan du indtaste en af følgende kommandoer:

avp.com <command> /?

avp.com HELP <command>

På kommandoprompten kan du henvise til programmet enten fra programinstallationsmappen eller ved at angive hele stien til avp.com.

Du kan aktivere eller deaktivere logning af programhændelser (oprette sporingsfiler) fra kommandoprompten, hvis du tidligere har angivet en adgangskode for at beskytte adgangen til Kaspersky Total Security styring i programindstillingsvinduet.

Hvis du ikke har angivet en adgangskode i programindstillinngsvinduet, kan du ikke oprette en adgangskode og aktivere hændelseslogning fra kommandoprompten.

Visse kommandoer kan kun udføres under administratorkontoen.