Sådan fornyer du en licens

1. april 2021

ID 84321

Du kan forny licensen. Det kan du gøre ved at tilføje en ny aktiveringskode uden at vente på, at den aktuelle licens udløber. Når den aktuelle licens udløber, bliver Kaspersky Total Security automatisk aktiveret med den ekstra aktiveringskode.

Sådan angives en ekstra aktiveringskode for automatisk fornyelse af licensen:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på linket Licens. N tilbageværende dage nederst i hovedvinduet for at åbne vinduet Licensering.
  3. Klik på Indtast aktiveringskode på fanen Ny aktiveringskode i det vindue, der åbnes.
  4. Indtast aktiveringskoden i det tilhørende felt, og klik på Tilføj.

Derefter sender Kaspersky Total Security dataene til verifikation på Kasperskys aktiveringsserver. Efter licensen udløber, kontrollerer programserveren dataerne igen under det første forsøg på at aktivere programmet med den nye aktiveringskode.

5. Klik på Udført.

Den nye aktiveringskode vises i vinduet Licensering.

Hvis du indtaster en ny aktiveringskode, som blev udstedt til flere enheder, skal du følge trinnene for at anvende den nye kode på alle enheder, hvor du vil forny licensen automatisk.

Programmet aktiveres automatisk med den nye aktiveringskode, når licensen udløber. Du kan også aktivere programmet manuelt med en ny aktiveringskode ved at klikke på knappen Aktiver nu. Denne knap er tilgængelig, hvis programmet ikke er blevet aktiveret automatisk. Denne knap er ikke tilgængelig, før licensen udløber.

Hvis den nye aktiveringskode, som du angiver, allerede er blevet brugt på denne computer eller på en anden computer, bliver aktiveringsdatoen med hensyn til fornyelse af licensen den dato, hvor programmet blev aktiveret første gang med denne aktiveringskode.

Når du fornyr den aktuelle licens, ændres aktiveringskoden ikke. Licensen bliver automatisk fornyet i programmet efter køb. Du behøver ikke indtaste aktiveringskoden i programmet igen.

Der kan gå op til 24 timer efter købet, før den korrekte licensstatus vises.