Sådan oprettes en backupopgave

1. april 2021

ID 84524

Sådan oprettes en backupopgave:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Backup og gendannelse.
  3. Foretag en af følgende handlinger i vinduet Backup og gendannelse:
    • Hvis der endnu ikke er oprettet en backupopgave, skal du klikke på knappen Vælg filer til backup.
    • Hvis du allerede har en eksisterende backupopgave og gerne vil oprette en ny, skal du klikke på knappen Opret backup-kopier af andre filer.

Guiden Oprettelse af backupopgave startes.

Guiden består af en række skærmbilleder (trin), der navigeres i med knapperne Tilbage og Næste. Klik på knappen Udført for at lukke guiden, når den er fuldført. Du kan stoppe guiden når som helst ved at klikke på Annuller.

Lad os se nærmere på guidens trin.

I dette afsnit

Trin 1. Vælg filer

Trin 2. Vælg mapper til backup

Trin 3. Vinduet Vælg filtyper til backup

Trin 4. Vælg backuplager

Trin 5. Oprettelse af en backuptidsplan

Trin 6. Indstilling af en adgangskode til beskyttelse af backupkopier

Trin 7. Indstillinger for filversionslager

Trin 8. Indtastning af backupopgavenavn

Trin 9. Fuldførelse af guiden