Gendanne data fra en backupkopi

1. april 2021

ID 84525

Sådan gendannes data fra en backupkopi:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Backup og gendannelse.
  3. Udfør en af følgende handlinger:
    • Klik på knappen Gendan filer ud for den relevante backupopgave.
    • Klik på knappen Håndter lagre for at åbne et vindue, og klik på knappen Gendan filer ud for det relevante backuplager.
  4. Hvis der blev angivet en adgangskode, da backupkopien blev oprettet, skal du indtaste denne adgangskode i vinduet Indtast din adgangskode for at få adgang til lageret.
  5. I rullelisten Dato / klokkeslæt for backup skal du vælge dato og klokkeslæt for oprettelse af backupkopien.
  6. Udfør en af følgende handlinger:
    • Hvis du vil gendanne alle data, skal du markere afkrydsningsfeltet Alle data.
    • Hvis du kun vil gendanne bestemte mapper, skal du markere afkrydsningsfelterne ud for de ønskede mapper.
    • Hvis du kun vil gendanne bestemte filer, skal du markere afkrydsningsfelterne ud for de ønskede filer i kolonnen Navn.
  7. For kun at gendanne specifikke filtyper skal du vælge disse filtyper på rullelisten Filtype.
  8. Klik på Gendan valgte filer.

Vinduet Gendan filer ved hjælp af backupkopier åbnes.

9. Vælg en af følgende to muligheder:
    • Oprindelig mappe. Hvis denne mulighed vælges, gendanner programmet data til den oprindelige mappe.
    • Angivet mappe. Hvis denne mulighed vælges, gendanner programmet data til den angivne mappe. Klik på Gennemse for at vælge den mappe, hvor du vil gendanne data.
  10. På rullelisten Hvis der forekommer en konflikt mellem filnavnene skal du vælge den handling, programmet skal udføre, hvis navnet på den fil, der gendannes, svarer til navnet på den fil, der allerede findes i destinationsmappen.
    • Spørg bruger – når filnavne er ens, beder programmet dig om at vælge en af følgende muligheder: erstat filen med backupkopien, gem begge filer, eller undlad at gendanne filen.
    • erstat filen med backup-kopien – Kaspersky Total Security sletter den eksisterende fil og erstatter den med den fil, der er gendannet ud fra backupkopien.
    • Gem begge filer – Kaspersky Total Security lader den eksisterende fil være uændret og gemmer filen gendannet fra backupkopien under et nyt navn i den samme mappe.
    • Gendan ikke denne fil – Kaspersky Total Security lader den eksisterende fil være uændret og gendanner ikke filen med samme navn fra backupkopien.
  11. Klik på Gendan.

De filer, der er valgt til gendannelse, bliver gendannet fra backupkopien og gemt i den angivne mappe.

Se også:

Sådan startes en backupopgave

Gendanner data fra en sikkerhedskopi vha. Kaspersky Restore Utility