Sådan aktiveres Online lager

1. april 2021

ID 84526

Sådan aktiverer du online lageret:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Backup og gendannelse.
  3. Udfør en af følgende handlinger:
    • Hvis der endnu ikke er oprettet en backupopgave, skal du klikke på knappen Vælg filer til backup.
    • Hvis du allerede har en backupopgave, skal du klikke på knappen Opret backup-kopier af andre filer.

Guiden Oprettelse af backupopgave startes.

4. I vinduet til valg af datatype skal du vælge datakategorien eller manuelt angive de filer, du vil lave backup af.
  5. I vinduet til valg af lager skal du vælge indstillingen Online lager og klikke på knappen Aktiver.

Der er nødvendigt med en internetforbindelse for at oprette et online lager.

En dialogboks med logon til Dropbox-konto åbnes.

6. Udfør en af følgende handlinger i det vindue, der åbnes:
    • Gennemfør registrering, hvis du ikke er en registreret Dropbox-bruger.
    • Hvis du er en registreret Dropbox-bruger, skal du logge på din Dropbox-konto.
  7. For at afslutte aktivering af online lageret skal du bekræfte, at Kaspersky Total Security har tilladelse til at bruge din Dropbox-konto til backup og gendannelse af data. Kaspersky Total Security anbringer backupkopier af gemte data i en separat mappe, som oprettes i Dropbox-lagermappen for programmer.

Efter aktivering af online lageret åbnes vinduet til valg af lager. Det indeholder et udvalg af onlinelagre, som du kan vælge mellem. For det aktiverede online lager viser programmet den mængde brugt plads og den mængde ledig plads, der er tilgængelig til datalagring.