Sådan får du adgang til filer, der opbevares i en databoks

1. april 2021

ID 84612

Sådan får du adgang til dataene i en databoks:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Yderligere værktøjer nederst i hovedvinduet.

Vinduet Værktøjer åbnes.

3. Gå til afsnittet Databeskyttelse.
  4. Klik på linket Datakryptering for at åbne vinduet Datakryptering.
  5. Klik på Åbn ud for den databoks, du har brug for.
  6. Indtast adgangskoden, og klik på knappen Åbn i Windows Stifinder.

Filer, der er lagret i databoksen, vises i vinduet Stifinder. Du kan foretage de nødvendige ændringer af filerne og låse databoksen igen.

I Kaspersky Total Security 2021, når du omdøber en boks, forekommer en fejl, hvis du forsøger at åbne den. For at undgå dette anbefaler vi, at du åbner den boks du vil omdøbe, trækker dine data ud og opretter en ny boks med disse data, som du giver et andet navn.

Du skal konvertere databoksene fra det gamle format til det nye format for at låse databoksene op, der blev oprettet ved hjælp af en tidligere programversion. Programmet beder dig om at foretage en konvertering, når du forsøger at åbne en databoks i Kaspersky Total Security.

Konvertering af en databoks til det nye format kan tage lang tid, afhængigt af databoksens størrelse.

Hvis du ikke har installeret den seneste opdatering for Kaspersky Total Security, når du opgraderer til en ny version, kan de databokse, som du oprettede i tidligere versioner af programmet blive utilgængelige.