Om en databoks

1. april 2021

ID 84966

Databokse er designet til at beskytte dine fortrolige data mod uautoriseret adgang. En databoks er et datalager på din computer, som du kan låse eller låse op med den adgangskode, som kun du kender. Du skal indtaste adgangskoden for at ændre de filer, der er lagret i en låst databoks. Hvis du har indtastet en ugyldig adgangskode 10 gange i træk, blokeres der for adgang til databoksen i en time.

Hvis du mister eller glemmer adgangskoden, kan du ikke gendanne dine data.

Til oprettelse af databokse bruger Kaspersky Total Security AES XTS-datakrypteringsalgoritmen med en effektiv nøglelængde på 56 bit.

Hvis FAT32-filsystemet anvendes på din computer, kan du oprette databokse med en størrelse på maks. 4 GB.

Se også:

Sådan flyttes filer til en databoks