Sådan ændres indstillingerne for programmers adgang til webkameraet

1. april 2021

ID 85234

Sådan ændres indstillingerne for programmers adgang til webkameraet:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Indstillinger 2019.png nederst i vinduet.

Vinduet Indstillinger åbnes.

3. I afsnittet Beskyttelse skal du vælge komponenten Webcam-beskyttelse.
  4. Konfiguration af indstillingerne for programmers adgang til webkameraet på din computer:
    • For at blokere alle programmer fra at få adgang til webkameraet skal du markere afkrydsningsfeltet Bloker adgang til webkamera for alle programmer.
    • For at modtage meddelelser, når webkameraet bruges af et program, der har tilladelse til dette, skal du markere afkrydsningsfeltet Vis besked, når webkameraet bruges af et program, som har tilladelse til at få adgang til webkameraet.