Skift fra Kaspersky Total Security til andre Kaspersky-programmer

1. april 2021

ID 85249

Når licensen til Kaspersky Total Security udløber, vil programmet give dig mulighed for at købe et abonnement til Kaspersky Security Cloud.

Kaspersky Security Cloud er en computersikkerhedstjeneste, der går videre end almindelig beskyttelse mod vira og andre computertrusler. Programmet giver personlige anbefalinger og tilpassede beskyttelsesscenarier, der er bygget op omkring dig og din familie.

Kaspersky Security Cloud tilpasser sig fleksibelt til dine behov og tilbyder yderligere funktioner som f.eks.:

• Svage kontrolindstillinger i operativsystemet
  • Enhedskontrol i dit Wi-Fi netværk
  • Sikkerhedsnyheder

Kaspersky Security Cloud-abonnement giver dig mulighed for frit at anvende Kaspersky Safe Kids til at beskytte dine børn og Kaspersky Password Manager til at beskytte dine adgangskoder.

Skiftet til Kaspersky Security Cloud fås ikke i alle områder.

I dette afsnit i hjælpen

Skift til Kaspersky Free, når licensen til Kaspersky Total Security er udløbet

Skift til Kaspersky Free, når du afinstallerer prøveversionen af Kaspersky Total Security