Hvorfor My Kaspersky er nødvendig

1. april 2021

ID 85309

My Kaspersky er et Kaspersky-websted, der er designet til central opbevaring af information og administration af Kaspersky-programmer, som du bruger.

På My Kaspersky kan du:

• Se oplysninger om licenser og deres udløbsdatoer
  • Administrer computerbeskyttelse via fjernadgang
  • Opbevar og synkroniser dine adgangskoder og andre personlige oplysninger sikkert, hvis du bruger Kaspersky Password Manager
  • Beskyt dine børn mod farerne på internettet og i programmer, hvis du bruger Kaspersky Safe Kids
  • Download købte programmer
  • Kontakt teknisk support
  • Flere oplysninger om nye programmer og specialtilbud fra Kaspersky

For at få adgang til My Kaspersky-funktioner skal du bruge en konto.

Flere oplysninger om brug af My Kaspersky er tilgængelige i My Kaspersky hjælp.

I dette afsnit i hjælpen

Om My Kaspersky-konto

Sådan opretter du en My Kaspersky-Konto

Om fjernadministration af computerbeskyttelse

Sådan går du videre til fjernadministration af computerbeskyttelse