Om fjernadministration af computerbeskyttelse

1. april 2021

ID 85310

Hvis din computer har Kaspersky Total Security installeret og er tilsluttet til My Kaspersky, kan du fjernadministrere beskyttelsen af denne computer.

For at fjernadministrere computerbeskyttelse skal du logge ind på My Kaspersky med din konto og gå til afsnittet Enheder.

I afsnittet Enheder kan du:

• Se listen over computersikkerhedsproblemer og løse dem via fjernadgang
  • Scanne computeren for virus og andre trusler
  • Opdatere databaserne og programmodulerne
  • Konfigurere Kaspersky Total Security-komponenter

Hvis en computerscanning startes fra My Kaspersky, behandler Kaspersky Total Security automatisk objekter, der registreres, uden at du skal gøre noget. Ved registrering af en virus eller anden trussel forsøger Kaspersky Total Security at udføre desinficering uden at genstarte computeren. Hvis desinficering uden genstart af computeren ikke er mulig, viser listen med computersikkerhedsproblemer på My Kaspersky en meddelelse om, at computeren skal genstartes for at udføre desinficering.

Hvis listen over fundne objekter på My Kaspersky omfatter mere end 10 elementer, inddeles de i grupper. I det tilfælde kan de fundne objekter kun behandles sammen via My Kaspersky uden mulighed for at undersøge hvert objekt separat. For at se objekterne separat i dette tilfælde rådes du til at bruge grænsefladen for det program, der er installeret på computeren.

Se også:

Sådan går du videre til fjernadministration af computerbeskyttelse