Sådan går du videre til fjernadministration af computerbeskyttelse

1. april 2021

ID 85311

For at fortsætte til fjernadministration af computerbeskyttelse skal du tilslutte din enhed til My Kaspersky. Hvis du tidligere har indtastet dine brugeroplysninger i et andet Kaspersky-program på denne computer, vil Kaspersky Security Cloud automatisk oprette forbindelse til My Kaspersky. Hvis programmet ikke automatisk tilslutter din enhed til My Kaspersky, skal du oprette forbindelsen manuelt.

Sådan tilsluttes en enhed til My Kaspersky:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen My Kaspersky.
  3. Klik på knappen Log på.

I nogle områder accepterer du, når du opretter forbindelse til My Kaspersky, Erklæring om databehandling med henblik på brug af Webportal, som er placeret under følgende sti: <disk>:\Program Files (x86)\Kaspersky Lab\Kaspersky Total Security 21.3\Doc\KAV-KIS-PURE-KFA\<sprog>\consumer_gdpr_kav_kis_kts_kfa_2021_tr_mykaspersky_mykaspersky.txt (for 64-bit systemer) eller <disk>:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Total Security 21.3\Doc\KAV-KIS-PURE-KFA\<sprog>\consumer_gdpr_kav_kis_kts_kfa_2021_tr_mykaspersky_mykaspersky.txt (for 32-bit systemer).

• I vinduet Opret forbindelse til My Kaspersky skal du angive brugeroplysningerne for at tilslutte programmet til My Kaspersky og klikke på knappen Log på.
    • Hvis du endnu ikke har en My Kaspersky-konto:
      1. Klik på knappen Opret konto, og registrer dig på My Kaspersky.
      2. Klik på knappen Opret.

Programmet tilslutter din enhed til My Kaspersky.

Sådan går du videre til fjernadministration af computerbeskyttelse:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen My Kaspersky.
  3. I vinduet My Kaspersky skal du klikke på knappen Gå til My Kaspersky.

Vinduet My Kaspersky åbnes i standardbrowseren.

En forbindelse til My Kaspersky kan mislykkes grundet en fejl i My Kaspersky. Hvis dette sker, viser Kaspersky Total Security en meddelelse om problemer oplevet af My Kaspersky, som løses af medarbejdere fra Kaspersky. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til My Kaspersky grundet en fejl i My Kaspersky, skal du prøve at oprette forbindelse igen senere.