Sådan får du teknisk support

1. april 2021

ID 85903

Hvis du ikke kan finde en løsning på dit problem i programmets hjælpeafsnit eller i kilderne til information om programmet, anbefaler vi, at du kontakter Kasperskys tekniske support. Specialisterne fra teknisk support vil besvare dine spørgsmål om installation og brug af programmet.

Læs supportreglerne, før du kontakter teknisk support.

Du kan kontakte teknisk support på en af følgende måder:

• Pr. telefon. Denne metode giver dig mulighed for at få rådgivning af specialister fra vores russisktalende eller internationale tekniske support.
  • Send anmodning fra My Kaspersky-webstedet. Denne metode giver dig mulighed for at kontakte vores specialister fra teknisk support via en anmodningsformular.

Teknisk support er kun tilgængelig for brugere, der har købt en licens til brug af programmet. Der ydes ikke teknisk support til brugere af prøveversioner.