Konfiguration af visningen af ikonet Skærmtastatur

1. april 2021

ID 90458

Sådan konfigureres visning af hurtigstartsikonet for Skærmtastatur i indtastningsfelter på websteder:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Indstillinger 2019.png nederst i vinduet.

Vinduet Indstillinger åbnes.

3. Vælg afsnittet Yderligere.

Vinduet viser indstillingerne for beskyttelse af dataindtastning.

4. I afsnittet Skærmtastatur kan du markere afkrydsningsfeltet Åbn Skærmtastatur ved at taste CTRL+ALT+SHIFT+P.
  5. Hvis du vil have hurtigstartsikonet for Skærmtastatur vist i indtastningsfelterne på alle websteder, skal du markere afkrydsningsfeltet Vis hurtigstart-ikon i felter til indtastning af data.
  6. Hvis du kun vil have vist hurtigstartikonet for Skærmtastatur, når websteder fra bestemte kategorier åbnes, skal du markere afkrydsningsfelterne for de webstedskategorier, hvor hurtigstartikonet for Skærmtastatur skal vises i indtastningsfelter.

Hurtigstartsikonet for Skærmtastatur bliver vist ved åbning af et websted, der tilhører en af de valgte kategorier.

7. Hvis du vil aktivere eller deaktivere visningen af hurtigstartsikonet for Skærmtastatur på et bestemt websted:
    1. I blokken Skærmtastatur skal du klikke på linket Administrer undtagelser for at åbne vinduet Undtagelser for Skærmtastatur.
    2. Klik på Tilføj i nederste del af vinduet.
    3. Et vindue åbnes, hvor du kan tilføje en undtagelse for Skærmtastatur.
    4. I feltet Webadressemaske skal du webadressen for et websted.
    5. I afsnittet Omfang skal du angive, hvor du vil have hurtigstartsikonet for Skærmtastatur vist (eller ikke vist): på den angivne side eller på alle webstedets sider.
    6. I afsnittet Skærmtastatur-ikon skal du angive, om du vil have hurtigstartsikonet for Skærmtastatur vist.
    7. Klik på Tilføj.

Det angivne websted vises på listen i vinduet Undtagelser for Skærmtastatur.

Når det angivne websted åbnes, bliver hurtigstartsikonet for Skærmtastatur vist i indtastningsfelterne i overensstemmelse med de angivne indstillinger.