Trin 1. Vælg filer

1. april 2021

ID 93342

På dette trin i guiden skal du vælge filtypen eller angive mapper, som du ønsker at lave backup af:

• Vælg en af de forudindstillede filtyper (filer fra mapper i Dokumenter og på skrivebordet, fotos og billeder, film og videoer, musikfiler) for at udføre hurtig konfiguration. Hvis du bekræfter denne mulighed, tager guiden dig direkte til trin 4 "Vælg backuplager".

Kaspersky Total Security opretter ikke backupkopier af filer i mapperne "Skrivebord" og "Dokumenter", hvis disse mapper findes på et netværksdrev.

• Vælg muligheden Opret backupkopier af filer fra de angivne mapper for manuelt at angive mapper, som du vil lave backup af.