Trin 2. Vælg mapper til backup

1. april 2021

ID 93343

Hvis du har valgt muligheden Opret backupkopier af filer fra de angivne mapper i forrige trin i guiden, skal du klikke på knappen Tilføj mappe og vælge en mappe i vinduet Vælg mappe, der skal sikkerhedskopieres, som åbnes, eller trække mappen til programvinduet.

Marker afkrydsningsfeltet Begræns backup ud fra filtyper, hvis du vil angive de filkategorier, der skal laves backup af i de valgte mapper.