Trin 5. Oprettelse af en backuptidsplan

1. april 2021

ID 93346

Foretag et af følgende på dette trin i guiden:

• Angiv tidsplanen for backupopgaven, hvis du vil have backupopgaven til at starte automatisk.
    1. På rullelisten Kør backup skal du vælge et tidsinterval, hvor opgaven skal køres (for eksempel hver dag) og angive tidspunktet for opgavekørslen i feltet Ved.
    2. I området Brugerkonto skal du angive brugernavnet og adgangskoden for din konto på denne computer. Dataene for din konto er nødvendige for at få adgang til filer under backup.
    3. Markér afkrydsningsfeltet Kør planlagt backup ved start af computeren, hvis den var slukket på det angivne tidspunkt, hvis du vil køre backup så snart som muligt, efter at programmet er blevet genstartet. Backup er f.eks. planlagt til at blive foretaget hver weekend. Hvis computeren var slukket i weekenden, bliver backup foretaget, når computeren tændes på en hverdag. Hvis afkrydsningsfeltet ikke er markeret, foretages backup i henhold til planen uden at forsøge at køre backup efter et mislykket forsøg.
  • På listen Kør backup skal du vælge muligheden efter anmodning, hvis du vil starte opgaven manuelt.

Når du arbejder med backupopgaver, skal du være opmærksom på følgende:

• Hvi du opretter en planlagt backupopgave, skal du angive dataene for din konto på denne computer.
  • Hvi du opretter en backupopgave efter anmodning, behøver du ikke at angive dataene for din konto på denne computer.
  • Hvis du ændrer en opgave efter anmodning til en planlagt opgave, skal du angive dataene for din konto på denne computer.