Trin 6. Indstilling af en adgangskode til beskyttelse af backupkopier

1. april 2021

ID 93347

Marker afkrydsningsfeltet Aktiver adgangskodebeskyttelse, og udfyld felterne Adgangskode for adgang til backupkopier og Bekræft adgangskoden for at beskytte adgang til backupkopier med en adgangskode.

Adgangskoden er påkrævet for at beskytte backuplageret mod uautoriseret adgang.

Programmet beder dig om at indtaste en adgangskode i følgende tilfælde:

• Når du opretter et backuplager på et lokalt eller flytbart drev (såsom et Flash-drev). Når du efterfølgende opretter backupopgaver til et lokalt drev eller dette flytbare drev, beder programmet dig ikke længere om at indtaste en adgangskode. Den adgangskode, du tidligere indtastede, anvendes.

Hvis du kopierer det lokale backuplager til et flytbart drev og tilslutter dette flytbare drev til en anden computer, beder programmet dig om at indtaste en adgangskode for at kopiere og gendanne data fra dette lager.

• Når du tilslutter et flytbart drev til din computer. Programmet tjekker det flytbare drev og beder dig om at indtaste en adgangskode, hvis det finder et backuplager på dette flytbare drev.