Trin 7. Indstillinger for filversionslager

1. april 2021

ID 93348

Dette trin er tilgængeligt, hvis afkrydsningsfeltet Brug avancerede indstillinger for lager blev markeret i trin 4 "Vælg backuplager".

Angiv indstillingerne for fillager:

• Marker afkrydsningsfeltet Begræns antallet af versioner af backupkopier, og angiv det antal versioner af backupkopier af en fil, der skal gemmes, i feltet Versioner af backupkopier, der skal lagres.
  • Marker afkrydsningsfeltet Begræns lagringsperiode for versioner af backupkopier, og angiv det antal dage, hver filversion af en backupkopi skal gemmes, i feltet Gem ældre versioner af backupkopier i.