Blokerer dataindsamling

1. april 2021

ID 93505

Sådan blokeres dataindsamling:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Indstillinger 2019.png nederst i vinduet.

Vinduet Indstillinger åbnes.

3. I afsnittet Beskyttelse skal du vælge komponenten Privat browsing.

Vinduet Indstillinger for Privat browsing åbnes.

4. Hvis komponenten er deaktiveret, skal du aktivere den ved at indstille kontakten i den øverste del af vinduet til Til.
  5. Vælg Bloker dataindsamling.

Kaspersky Total Security vil blokere dataindsamlingsforsøg på alle websteder, bortset fra undtagelser.

6. Hvis du vil blokere eller tillade dataindsamling baseret på kategorierne af sporingsservices:
    1. Klik på linket Kategorier og undtagelser for at åbne vinduet Kategorier og undtagelser.
    2. Dataindsamling blokeres som standard for alle kategorier af sporingsservices og alle sociale netværk. Fjen markeringen i afkrydsningsfelterne ud for kategorierne af sporingsservices og sociale netværk, hvis du ønsker at tillade dataindsamling.