Tillader dataindsamling som en undtagelse

1. april 2021

ID 93506

Du kan tillade sporing af din aktivitet på bestemte websteder som en undtagelse.

Sådan tillades dataindsamling som en undtagelse:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Indstillinger 2019.png nederst i vinduet.

Vinduet Indstillinger åbnes.

3. I afsnittet Beskyttelse skal du vælge komponenten Privat browsing.

Vinduet Indstillinger for Privat browsing åbnes.

4. Hvis komponenten er deaktiveret, skal du aktivere den ved at indstille kontakten i den øverste del af vinduet til Til.
  5. Vælg Bloker dataindsamling.

Kaspersky Total Security vil blokere dataindsamlingsforsøg på alle websteder, bortset fra undtagelser.

6. Som standard er der en undtagelse, der tillader dataindsamling på websteder for Kaspersky og Kasperskys partnere. Hvis du vil blokere dataindsamling for disse websteder, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Tillad dataindsamling på websteder tilhørende Kaspersky og Kasperskys partnere.
  7. Som standard findes der en undtagelse, hvor dataindsamling tillades på websteder, der muligvis ikke fungerer som følge af dataindsamling, der blokeres i overensstemmelse med oplysninger tilgængelige for Kaspersky. Hvis du vil blokere dataindsamling for disse websteder, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Tillad dataindsamling om inkompatible websteder.

Kaspersky opdaterer listen over inkompatible websteder, efterhånden som kompatibilitetsproblemerne løses.

8. Hvis du vil angive dine egne undtagelser:
    1. Klik på linket Kategorier og undtagelser for at åbne vinduet Kategorier og undtagelser.
    2. Klik på linket Undtagelser for at åbne vinduet Undtagelser for Privat browsing.
    3. Klik på Tilføj.
    4. I det vindue, der åbnes, skal du indtaste adressen på det websted, hvor du vil tillade aktivitetssporing, og klikke på knappen Tilføj.

Det angivne websted tilføjes til listen over undtagelser.

Du kan også tillade dataindsamling på et valgt websted, mens det er åbent i browseren.