Om beskyttelse af lydstreaming, der kommer fra lydindspilningsenheder

1. april 2021

ID 94303

Kriminelle vil muligvis forsøge at opfange lydstreamingen fra lydindspilningsenheder ved hjælp af særlig software. Lydindspilningsenheder er mikrofoner, som er tilsluttet til eller indbygget i computeren, og som kan overføre lydstreaming gennem lydkortgrænsefladen (indgangssignal). Kaspersky Total Security overvåger de programmer, der modtager en lydstreaming fra lydindspilningsenheder og beskytter lydstreamingen fra uautoriserede aflytninger.

Som standard blokerer Kaspersky Total Security programmer fra tillidsgrupperne Programmer, der ikke er tillid til og Programmer med høj begrænsning fra at modtage lydstreaming, der kommer fra lydindspilningsenheder tilsluttet til computeren. Du kan manuelt give programmer tilladelse til at modtage lydstreaming fra lydindspilningsenheder.

Hvis et program fra gruppen Programmer med lav begrænsning anmoder om adgang til en lydindspilningsenhed, viser Kaspersky Total Security en meddelelse og beder dig vælge, om dette program skal have lov til at modtage lydstreamingen fra en lydindspilningsenhed. Hvis Kaspersky Total Security ikke kan vise denne meddelelse (hvis f.eks. Kaspersky Total Security-grafikgrænsefladen endnu ikke er blevet indlæst), får programmet fra tillidsgruppen Programmer med lav begrænsning lov til at modtage lydstreamingen fra en lydindspilningsenhed.

Alle programmer i gruppen Programmer, der er tillid til, får som standard lov til at modtage en lydstreaming fra lydindspilningsenheder.

Beskyttelse af lydstreaming har følgende særlige funktioner:

• Komponenten Program kontrol skal aktiveres, hvis denne funktion skal fungere.
  • Når indstillingerne for programadgang til lydindspilningsenheder er blevet ændret (hvis programmet f.eks. er blevet forhindret i at modtage lydstreamingen i vinduet med indstillinger for Program kontrol), skal dette program genstartes for at få det til at holde op med at modtage lydstreamingen.
  • Kontrol af adgangen til lydstreamingen fra lydindspilningsenheder afhænger ikke af et programs indstillinger for adgang til webkamera.
  • Kaspersky Total Security beskytter kun adgang til indbyggede mikrofoner og eksterne mikrofoner. Andre lydstreamingsenheder understøttes ikke.
  • Kaspersky Total Security giver et program tilladelse til at modtage en lydstreaming og viser ikke nogle meddelelser, hvis programmet begyndte at modtage lydstreamningen, før Kaspersky Total Security blev startet, eller hvis du placerede programmet i gruppen Programmer, der ikke er tillid til og Programmer med høj begrænsning, efter programmet begyndte at modtage lydstreamingen.

Kaspersky Total Security garanterer ikke beskyttelse af lydstreamingen fra enheder som f.eks. DSLR-kameraer, videooptagere og action-kameraer.