Sådan ændres indstillinger for beskyttelse af lydstreaming

1. april 2021

ID 94351

Sådan ændres indstillinger for beskyttelse af lydstreaming:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Yderligere værktøjer nederst i hovedvinduet.

Vinduet Værktøjer åbnes.

3. Gå til afsnittet Administrér programmer.
  4. Klik på linket Program kontrol for at åbne vinduet Program kontrol.
  5. Klik på linket Administrer programmer for at åbne vinduet Administrer programmer.
  6. På listen skal du vælge det program, du vil tillade adgang til lydindspilningsenheder for. Dobbeltklik på programmet for at åbne vinduet Programregler.
  7. I vinduet Programregler skal du åbne fanen Rettigheder.
  8. På listen med rettighedskategorier skal du vælge OperativsystemændringMistænkelige ændringer i operativsystemetFå adgang til lydoptagelsesenheder.
  9. I kolonnen Handling skal du klikke på ikonet og vælge et af menupunkterne:
    • For at tillade programmet at modtage lydstreamingen skal du vælge Tillad.
    • For at nægte programmet adgang til lydstreamingen skal du vælge Bloker.
  10. For at modtage meddelelser om tilfælde, hvor programmer får tilladelse til at få adgang til eller nægtes adgang til lydstreamingen, skal du i kolonnen Handling klikke på ikonet og vælge Logfør hændelser.
  11. Klik på knappen Gem.