Sådan ændres indstillinger for Application Manager

1. april 2021

ID 95482

Sådan ændrer du indstillinger for Application Manager:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Indstillinger 2019.png nederst i vinduet.

Vinduet Indstillinger åbnes.

3. Vælg afsnittet Beskyttelse.
  4. Klik på linket Application Manager for at åbne vinduet indstillinger for Application Manager.
  5. Aktiver kontakten Application Manager for at anvende ændringerne og aktivere beskyttelseskomponenten Application Manager.
  6. I indstillingsgruppen Installationsassistent skal du markere afkrydsningsfeltet Fjern automatisk markeringen for installation af yderligere software under installation af programmer. Send en advarsel omkring forsøg på at installere yderligere programmer for at blokere installation af yderligere software under installation af nye programmer. Hvis uønskede handlinger forhindres under installation af det nye program, giver Kaspersky Total Security dig besked om dette.

Hvis markeringen fjernes i afkrydsningsfeltet Fjern automatisk markeringen for installation af yderligere software under installation af programmer, efter du begyndte at installere et bestemt program, fortsætter Installationshjælpen med at køre for varigheden af den aktuelle installation. Afkrydsningsfelter overfor programmer, der tilbydes til yderligere installation, ryddes, og yderligere programmer installeres ikke. Denne funktion vil blive deaktiveret under den næste installation. Yderligere programmer installeres sammen med hovedprogrammet.

7. Markér afkrydsningsfeltet Vis ikke installationstrin, der kan indeholde reklamer og tilbud om at installere yderligere programmer for at blokere visningen af installationstrin med annoncer under installation af ny software på computeren. Hvis sådanne installationstrin fjernes, giver Kaspersky Total Security dig besked om dette.