Kom godt i gang

1. april 2021

ID 97156

Hvis Kaspersky Total Security skal understøtte browsere fuldt ud, skal Kaspersky Protection-udvidelsen installeres og aktiveres i browsere. Kaspersky Total Security bruger Kaspersky Protection-udvidelsen til at tilføje et script i den webside, der åbnes i Beskyttet browser og i trafik. Programmet bruger dette script til interaktion med websiden og til at overføre data til banker, hvis hjemmesider beskyttes af komponenten Safe Money. Programmet beskytter data, der overføres af scriptet vha. en digital signatur. Kaspersky Total Security kan tilføje scriptet uden at bruge Kaspersky Protection-udvidelsen.

Kaspersky Total Security signerer data, der overføres af scriptet vha. de installerede anti-virus databaser og anmodninger til Kaspersky Security Network. Programmet sender anmodninger til Kaspersky Security Network uanset om du har accepteret vilkårene for Kaspersky Security Network-erklæring eller ej.

Installation af Kaspersky Protection-udvidelsen i Chromium-baseret Microsoft Edge, Mozilla Firefox og Google Chrome

Kaspersky Protection-udvidelsen installeres ikke automatisk i Chromium-baseret Microsoft Edge, Mozilla Firefox og Google Chrome. Hvis Kaspersky Protection-udvidelsen ikke installeres i browseren, beder programmet dig om at gå til downloadsiden for udvidelser og installere Kaspersky Protection manuelt, når browseren startes.

Yandex Browser-understøttelse

Ved brug af Yandex Browser fungerer følgende programkomponenter:

• Beskyttet browser
  • URL-rådgiver
  • Web Anti-Virus
  • Anti-Phishing

Komponenterne Privat browsing og Anti-Banner fungerer, men kan ikke konfigureres i Yandex Browser.

Internet Explorer-understøttelse

Fra og med Kaspersky Total Security 2021 vil Kaspersky Protection-udvidelsen ikke længere understøtte browseren Internet Explorer. Hvis du vil fortsætte med at bruge Kaspersky Protection-udvidelsen i Internet Explorer, kan du gå tilbage til den forrige version af programmet.