Forbereder kontakt til kundeservice

28. marts 2024

ID 101734

Før du opretter en anmodning skal du udføre følgende:

• Installer den seneste version af det program, hvortil du vil oprette en anmodning.

Du kan downloade en programinstallationspakke på My Kaspersky. De fleste problemer løses ved blot at installere den nyeste version af et program.

• Tilføj oplysninger om dit abonnement for det program, hvortil du vil oprette en anmodning, i afsnittet Abonnementer.

Abonnementsregistrering hjælper eksperten fra kundeservice med automatisk at få oplysninger om dit abonnement.

• Kontrollér, at dit spørgsmål ikke findes på listen over begrænsninger for Kasperskys kundeservice.

Se også

Sådan downloader du dine købte apps

Sådan aktiverer du din app via My Kaspersky

Kaspersky kundeservice begrænsninger