Sådan kontrolleres styrken af ​​dine adgangskoder i lageret

28. marts 2024

ID 141167

Kaspersky Password Manager tjekker om:

• Du bruger de samme adgangskoder til flere konti.
  • Du bruger svage adgangskoder.
  • Du bruger en adgangskode, som er dukket op i et databrud

Kaspersky Password Manager kontrollerer, om dine adgangskoder tidligere har optrådt i en database med adgangskodebrud. Under kontrollen sender Kaspersky Password Manager ikke nogen af dine oplysninger nogen som helst steder. For at tjekke en adgangskode, krypteres den først med Secure Hash Algorithm (SHA). Resultatet af denne kryptering er en lang streng af symboler, for eksempel da34a3ee 5e6b9b0d 3245bfef 9560g890 afd84709, som kaldes hash. Secure Hash Algorithm er designet til at gøre det umuligt at gendanne den originale værdi ved at bruge dens hash. Derefter bruges en mindre del af denne hash-streng til at finde de hackede adgangskoder i databasen, vis hashes indeholder lignende symboler. Programmet får dernæst de fulde værdier af de lignende hashes, og sammenligner på sin egen side modtagne hashes med de hashes som tjekkes. Denne procedure udføres for at være sikker på, at der ikke er nogen der kan gendanne dine adgangskoder, bortset fra dig.

Yderligere kan sikkerheden af dine oplysninger kompromitteres, hvis du bruger oplysninger, der er lette at gætte som kodeord (f.eks. Familiemedlemmers navne eller fødselsdatoer). Dette kan ikke tjekkes automatisk. Vi anbefaler, at du bruger vores indbyggede adgangskodegenerator, til at oprette stærke adgangskoder.

Sådan kontrolleres styrken af ​​dine adgangskoder i lageret:

1. Gå til afsnittet Adgangskoder.
  2. Indtast din hovedadgangskode og klik på Lås lager op.
  3. Klik på Flere handlinger i øverste del af vinduet.
  4. Vælg menuemnet Vis svage adgangskoder.

Afsnittet Svage adgangskoder vises i hovedvinduet. Afsnittet viser en liste over adgangskoder, som har vist sig at indeholde sårbarheder. Klik på et element for at se detaljerede oplysninger.

Se også

Sådan genereres en stærk adgangskode