Databehandling

28. marts 2024

ID 178389

Med henblik på at give dig kernefunktionaliteten af My Kaspersky, muligheden for at købe Kasperskys produkter og funktionaliteten af kompatibiliteten med My Kaspersky-onlinetjenester har AO Kaspersky Lab brug for at modtage og behandle oplysninger, der kan betragtes som personlige i henhold til gældende lovgivning i visse lande. Den detaljerede beskrivelse af disse oplysninger kan findes under brugsvilkårene for den specifikke tjeneste.

Se My Kaspersky brugsvilkår

Se brugsvilkårene for Kaspersky Password Manager for My Kaspersky

Se brugsvilkårene for Kaspersky Safe Kids for My Kaspersky

For generelle oplysninger om EU-lovgivningen, der beskytter personoplysninger og personsikkerhed henvises til artiklen Oplysninger om GDPR.

For at se oplysninger om anonymiserede data, som er bearbejdede af Kaspersky på en måde, der ikke i sig selv viser direkte forbindelse til et specifikt individ, skal du se artiklen Forbedring af kvalitet og brugbarhed.

For at se oplysninger om sletning af givne data, skal du se artiklen Overholdelse af EU-lovgivningen.