Sådan ændres visningssproget

28. marts 2024

ID 179617

Når du opretter din konto, vælger du det område og det sprog, der skal være knyttet til din konto. Dette bliver dit standardområde og dit standardsprog.

Nogle af My Kaspersky-funktionerne er regionspecifikke. Du kan se websted på forskellige sprog, men de regionspecifikke oplysninger vises muligvis ikke på dit foretrukne sprog. De regionsspecifikke oplysninger omfatter: produktnavne og valutaer i Butik-afsnittet, autoriserede forhandler e-mails, markedsføring og visse andre e-mails, to-trins verificering af SMS'er, programinstallationspakker download fra kontoen, Hjælp og andre tilknyttede webressourcer, nogle af de websted, der er relateret til kompatible produkter samt kundeservice. Disse oplysninger kan stadig vises i dit standardsprog eller på engelsk, selv efter at du har ændret webstedets visningssprog.

For at ændre visningssproget,

Klik på linket med et sprognavn øverst til højre på siden og vælg dit foretrukne sprog.

Hvis du vil ændre regionindstillingen, bedes du kontakte kundeservice.