Sådan konfigureres godkenderapps på flere enheder

28. marts 2024

ID 183198

Sådan konfigureres godkenderapps på flere enheder:

1. Download og installer godkenderapps på alle dine enheder, som du vil bruge med My Kaspersky.
  2. På My Kaspersky skal du gå til Kontoindstillinger → Sikkerhed → Godkenderapp.

Du skal først konfigurere totrinsbekræftelse via dit mobiltelefonnummer, for at godkenderappfunktionen kan være tilgængelig.

3. Klik på knappen Indstil.

Der stilles en QR-kode og en hemmelig nøgle til rådighed. Hvis du tidligere har konfigureret totrinsbekræftelse via en godkenderapp, skal du slå funktionen fra og til igen for at få en ny QR-kode og en ny hemmelig nøgle. Du skal bruge den samme QR-kode eller hemmelige nøgle på alle dine enheder.

4. Tilføj din My Kaspersky-konto til dine godkenderapps ved at scanne QR-koden eller indtaste den hemmelige nøgle.

Hvis du vil konfigurere funktionen på dine andre enheder på et senere tidspunkt, skal du gemme QR-koden, f.eks. ved at tage et foto eller kopiere den hemmelige nøgle til dine noter.

5. Kontroller, at de sikkerhedskoder, der genereres i dine apps, er de samme på alle enheder.
  6. Send en sikkerhedskode, som er genereret af en af dine apps.

Sikkerhedskoder ændres hvert 30. sekund. Du skal muligvis vente på, at der genereres en ny sikkerhedskode, som vi være gyldig, i din app.

Konfigurationen er gennemført. Du kan bruge enhver af dine konfigurerede enheder til at logge på My Kaspersky.