Sådan aktiveres eller deaktiveres Sikker søgning på YouTube

28. marts 2024

ID 183858

Denne funktion blokerer upassende søgeresultater (resultater, der kategoriseres som Voksenindhold; Alkohol, tobak, narkotika; Ukvemsord, obskønitet; Ekstremisme, racisme) på YouTube.

Sådan aktiveres eller deaktiveres Sikker søgning på YouTube:

1. Gå til afsnittet Børn.
  2. Øverst i vinduet skal du vælge barnets profil.
  3. Gå til underafsnittet Internettet.
  4. Klik på Indstillinger.
  5. Kontrollér, at kontakten Overvågning af webaktivitet er slået til. Hvis kontakten er slået fra, skal du slå den til igen.
  6. Brug kontakten Sikker søgning på YouTube til at aktivere eller deaktivere funktionen.

Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig på Windows-enheder med Kaspersky Safe Kids 1.0.5.4096 eller nyere, på Android-enheder med Kaspersky Safe Kids 1.33 eller nyere og på iOS-enheder med Kaspersky Safe Kids 1.48 eller nyere.