Kaspersky Premium

28. marts 2024

ID 227959

Kaspersky Premium er en kombination af softwareløsninger og premiumtjenester, der tilbyder vores kunder omfattende beskyttelse og bekvemmelighed.

Tjenester til beskyttelse mod identitetstyveri leveres af Iris®, baseret på Generali.

Tjenester til beskyttelse mod identitetstyveri er nu utilgængelige af visse licensmæssige årsager. Nogle af de funktioner, der er beskrevet i dette afsnit, er således muligvis ikke tilgængelige, og oplysningerne vises muligvis ikke på My Kaspersky-kontoen. Disse tjenester understøttes dog stadig i tidligere købte Kaspersky Premium-løsninger.

Tjenester til løsning af identitetstyveri

I tilfælde af en hændelse er løsningseksperter tilgængelige for at hjælpe med at gendanne identitet og forhindre yderligere skader. Kunderne står ikke alene med konsekvenserne af hændelsen, men kan regne med støtte og professionel vejledning.

Hjælp og forebyggelse af svindel

Hvis du modtager en besked, der virker "for god til at være sand", vil specialisterne i svindelforebyggelse analysere den og advare dig, hvis der sandsynligvis er tale om et svindelnummer.

Løsningseksperterne vil:

• Gennemgå rapporterede tilbud eller meddelelser for svindelindhold
  • Kontrollere, at firmaer, der sender tilbud og meddelelser, ikke er falske
  • Krydsreferere rapporterede tilbud eller meddelelser i forhold til kendte tilfælde af svindel og bedrageri

Og inden for 24 timer give et endeligt svar på, om den indberettede besked er et svindelnummer eller ej.

Forsikring mod identitetstyveri

En forsikring mod identitetstyveri giver dig en økonomisk godtgørelse for de dækkede udgifter i forbindelse med identitetsgenoprettelsesprocessen. Omfatter: udgifter til fornyet indgivelse af ansøgninger, fjerntelefonopkald, porto, notarbekræftelse af dokumenter, pasning af børn/ældre, sagsomkostninger, tabt indkomst, psykologisk rådgivning og rejseudgifter.

Premium supporttjenester

Premium-supporttjenester er ikke tilgængelige i visse regioner.

Kasperskys premium supporttjenester inkluderer:

• Prioritets supportlinje

Når du kontakter vores premium supportteam, vil din forespørgsel blive håndteret med den højeste prioritet.

• Ekspertinstallationstjenester

Kasperskys eksperter installerer vores app via fjernadgang og tilpasser indstillingerne med henblik på dine behov.

• Fjern It-service

Kontakt vores fjern ekspertassistance med ethvert spørgsmål om vores produkter. Læn dig tilbage, og slap af, mens vi klarer det!

• Ekspert viruskontrol- og fjernelse

Nogle gange kan vira eller andet malware snige sig ind på din enhed, før du installerer Kaspersky. Vores eksperter fjerner malware på din PC eller Mac med et installeret Kaspersky-program.

• PC-sundhedstjekstjenester

Under et sundhedstjek vil vores eksperter udføre en flerpunktsinspektion for at sikre det højeste niveau af beskyttelse og ydeevne for enheden.