Om begrænsninger på abonnement ved hjælp af

28. marts 2024

ID 228828

Du kan muligvis ikke bruge dit Kaspersky-abonnement eller apps fra abonnementet, der er delt med dig, hvis abonnementet er regionsspecifikt, og din konto er registreret i en bestemt region. For eksempel kan du ikke bruge Kaspersky VPN Secure Connection, hvis din konto er registreret i Kina. For flere detaljer se Regionale begrænsninger.

Hvis nogen har delt et abonnement med dig, kan du se det på din My Kaspersky-konto. Men du ikke altid kan anvende alle programmerne og tjenesterne, som dette abonnement giver adgang til. Det kan være fordi, abonnementsindehaveren allerede har opbrugt det tilgængelige antal enheder. Begrænsningerne gælder også for Kaspersky VPN Secure Connection-tjenesten – den kan kun anvendes på ejerens konto, og kan ikke deres på tværs af kontoer.

Hvis du er abonnementsindehaver, og du ikke har mulighed for at downloade VPN-programmet, kan du ske, ved en fejl, tidligere at have tildelt VPN-tjenesten til en anden konto. For at få den tilbage på din konto, skal du kontakte kundeservice, som kan hjælpe dig med det.