Sådan opdaterer du din betalingsmetode

6. juni 2024

ID 230096

Når du tegner et abonnement på et Kaspersky-produkt fra en autoriseret forhandler, føjes den betalingsmetode (f.eks. bankkort eller bankkontonummer), du bruger, til din My Kaspersky-konto. Betalingsmetoden knyttes automatisk til dit abonnement, og du debiteres i henhold til vilkårene for abonnementet. Du kan bruge forskellige betalingsmetoder. Du kan for eksempel betale for et abonnement med et bankkort og for et andet abonnement med et andet kort.

Vi opbevarer eller behandler ikke nogen data vedrørende dine betalingsmetoder. Data, vi modtager fra betalingsudbyderen, vises, som de er.

For at se betalingsmetoder, som er forbundet med din konto:

1. Klik på linket med din e-mailadresse i øverste højre hjørne af siden.

En rulleliste åbnes.

2. Klik på Kontoindstillinger.

Dette åbner et vindue, hvor du kan redigere kontoindstillingerne.

3. Gå til fanen Betalingsmetode.

Dette åbner en liste over betalingsmetoder, som anvendes til at købe abonnementer.

4. Klik på linket Detaljer i betalingsmetodekortet for at se tilknyttede abonnementer for denne betalingsmetode. Hvis ikke der er noget link til Detaljer for betalingsmetoden, er der ikke noget abonnement tilknyttet.

Som nævnt ovenfor vises betalingsmetodedata, der er modtaget fra en betalingsudbyder, som de er. Forskellige betalingsmetoder kan bruges til at tegne et abonnement på en ekstern udbyders websted. Hvis de oplysninger, vi modtager, ikke er tilstrækkelige til at identificere betalingsmetoden korrekt, vises Ukendt betalingsmetode muligvis i stedet for navnet på betalingsmetoden. Bare rolig – alt er i orden med din abonnementsbetaling. Det betyder bare, at vi ikke kan identificere den.

Hvis advarslen Problem med direkte debitering vises, betyder det, at betalingsmetoden ikke kan bruges til at betale for den næste abonnementsperiode, og at abonnementet ikke bliver fornyet. Vi anbefaler at ændre din betalingsmetode og angive et nyt bankkort, f.eks. under fanen Betalingsmetode.

Du kan til enhver tid opdatere betalingsmetoden ved at:

• ændre dine betalingsoplysninger; angiv for eksempel et nyt bankkort, hvis dit nuværende kort snart udløber
  • ændre din faktureringsadresse
  • slette en betalingsmetode, der ikke længere bruges.

En betalingsmetode kan kun slettes, hvis den ikke bruges i forbindelse med et abonnement. Hvis du kan se Brugt i dine abonnementer på betalingsmetodekortet, skal du først annullere den automatiske fornyelse for alle tilknyttede abonnementer. Klik på Detaljer for at se hvilke abonnementer, der er forbundede til den angivne betalingsmetode. For at slette betalingsmetoden skal du først opsige dit abonnement (se Administrer abonnementer).

For at opdatere din betalingsmetode:

1. Klik på møtrikikonet (icon_payment_settings) for at åbne menuen.
  2. For at ændre betalingsmetoden skal du klikke på Ændr betalingsoplysninger.

Dette åbner et vindue, hvor du kan redigere betalingsoplysninger. Hvordan man redigerer betalingsoplysninger afhænger af betalingsudbyderen. Følg instruktionerne.

Ændring af betalingsoplysninger vil påvirke alle abonnementer, der er knyttet til betalingsmetoden.

Hvis din betalingsmetode ikke kan identificeres, anbefaler vi, at du bruger et bankkort i stedet. Når du klikker på Ændr betalingsoplysninger for en ukendt betalingsmetode, åbnes en formular, hvor du kan tilføje bankkortoplysninger.

3. For at ændre betalingsadressen skal du klikke på Ændr betalingsadresse.

Du vil blive viderestillet til den autoriserede forhandlerhjemmeside, hvor du har købt dit abonnement. Følg instruktionerne.

For at slette din betalingsmetode:

1. Klik på møtrikikonet (icon_payment_settings) for at åbne menuen.
  2. Klik på Slet. Hvis der ikke er knyttet nogen abonnementer til denne betalingsmetode, åbnes pop op-vinduet Slet betalingsmetode. Klik på Slet for at bekræfte handlingen. Bemærk, at denne handling ikke kan fortrydes.
  3. Hvis der er abonnementer knyttet til den betalingsmetode, du vil slette, åbnes et pop op-vindue med en liste over disse abonnementer. Klik på Annuller abonnement for et abonnement på listen. Du vil blive omdirigeret til vinduet med abonnementsoplysninger, hvor du skal deaktivere automatisk abonnementsfornyelse.
  4. Gentag trin 3 for hvert abonnement, der er knyttet til betalingsmetoden.
  5. Når alle tilknyttede abonnementer er opsagt, kan du slette betalingsmetoden som beskrevet ovenfor (se trin 2).