Sådan fjerner du et abonnement fra din konto

28. marts 2024

ID 247212

Du kan fjerne et eller andet abonnement fra din My Kaspersky-konto, hvis du ikke længere ønsker at bruge det.

Bemærk venligst, at når du fjerner et aktivt abonnement fra din konto, bliver det faktisk ikke annulleret. For at annullere dit abonnement skal du deaktivere automatisk fornyelse af abonnement. Selvom du ikke har slået det fra, vil abonnementet blive fornyet i slutningen af hver periode, og du vil blive opkrævet abonnementsbetaling.

Sådan fjerner du abonnement fra konto:

1. Gå til afsnittet Abonnementer, og vælg det relevante abonnement.
  2. Klik på Administrer abonnement.
  3. Klik på Fjern fra konto i abonnementsmenuen.

Informationsvinduet åbner med besked om, hvad der sker, når du fjerner abonnement. Læs denne information omhyggeligt.

4. Klik på Fjern for at bekræfte fjernelse af abonnement.

Fjernelsesprocessen påbegyndes, og en meddelelse vil blive vist på skærmen, der fortæller, at det kan tage noget tid at deaktivere beskyttelsen for alle dine enheder.

Når fjernelsesprocessen er overstået, vil abonnementet ikke længere være tilgængeligt på din My Kaspersky-konto. En e-mail vil blive sendt til dig med aktiveringskoden for at genoprette dit abonnement på et senere tidspunkt. Vi vil ikke gemme aktiveringskoden, så gem den sikkert.