Sådan konfigureres VPN i tredjepartsklienter

6. juni 2024

ID 274266

Du kan bruge Kaspersky VPN Secure Connection på alle dine enheder, hvis der ikke er nogen Kaspersky VPN Secure Connection-app til det, eller hvis du vil bruge tredjepartsklienter.

Tredjepartsklienter er indbygget eller kan installeres på Wi-Fi-routere for at beskytte alle dine enheder på én gang. Du kan også konfigurere Kaspersky VPN Secure Connection via tredjepartsklienter på smart-tv'er eller en hvilken som helst anden enhed på Windows, Android, iOS, macOS og Linux.

For at konfigurere en tredjepartsklient skal du eksportere en VPN-konfigurationsfil på My Kaspersky. Denne fil indeholder forbindelsesoplysninger, der skal importeres til den enhed, hvor du vil konfigurere VPN.

I øjeblikket kan du bruge Kaspersky VPN Secure Connection via OpenVPN eller WireGuard-protokollen på én enhed.

Sådan konfigureres en OpenVPN-klient

Sådan konfigureres OpenVPN Connect-appen på en Android-enhed

Sådan konfigureres en WireGuard-klient