Sådan opgraderer du dit abonnement

6. juni 2024

ID 274414

Du har muligvis mulighed for at skifte til et abonnement med flere funktioner eller for at beskytte flere enheder under dit nuværende abonnement uden at vente på, at det udløber.

Gebyret for en abonnementsopgradering vil blive beregnet ud fra de resterende dage af dit nuværende abonnement.

Sådan opgraderer du dit abonnement:

1. Gå til afsnittet Abonnementer.
  2. Klik på Opgrader abonnementi abonnementspanelet.
  3. Udfør en af følgende handlinger:
    • Under afsnittet Vælg et abonnement, der skal opgraderes, skal du vælge det ønskede abonnement og antallet af beskyttede enheder.
    • Vælg antallet af beskyttede enheder under afsnittet Beskyt flere enheder i dit abonnement.
  4. Klik på Betal nu.

Din betaling vil blive behandlet med det samme.

Når din betaling er behandlet, vil beløbet blive debiteret fra din gemte betalingsmetode. Abonnementsvilkårene opdateres automatisk i appsene inden for 24 timer. Du vil ikke kunne skifte tilbage til det forrige abonnement.

Hvis din betaling mislykkes, skal du ændre din betalingsmetode eller vælge en ny opgraderingsmulighed for at prøve igen.

Det opgraderede abonnement vil automatisk blive fornyet ved udløbet af dets løbetid. Fornyelsesprisen kan ændre sig. Du kan til enhver tid annullere den automatiske fornyelse af dit abonnement på din My Kaspersky-konto, og din beskyttelse forbliver aktiv indtil udløbet af din abonnementsperiode.