Sådan tilsluttes en enhed til portalen

28. marts 2024

ID 95241

For at tilslut en enhed til din konto i My Kaspersky, skal du forbinde et Kaspersky-program installeret på enheden til din konto. Se vejledningen til dit Kaspersky-program nedenfor:

• Kaspersky Anti-Virus
  • Kaspersky Internet Security
  • Kaspersky Internet Security for Mac
  • Kaspersky Internet Security for Android

Kaspersky-apps til Android er ikke tilgængelige i Kina på grund af lokal lovgivning. Se Regionale begrænsninger for mere information.

• Kaspersky Total Security
  • Hvis du bruger et andet Kaspersky-program, kan du finde oplysninger om hvordan du tilknytter dit program til My Kaspersky i programmets Hjælp på Kaspersky Online Hjælp. For eksempel kan linket til tilslutning af en enhed til My Kaspersky se ud som følger:

My Kaspersky link

Forbindelseslinket i hovedprogramvinduet

Sådan tilslutter du en enhed, hvis du ikke allerede har installeret Kaspersky-programmet