Sådan ændres e-mailadressen

28. marts 2024

ID 95242

Du kan ændre den e-mailadresse, der bruges til at log på og modtage oplysninger og nyheder.

Sådan ændres e-mailadressen:

1. Klik på linket med din e-mailadresse i øverste højre hjørne af siden.

Rullelisten åbnes.

2. Klik på Kontoindstillinger.

Dette åbner et vindue, hvor du kan redigere kontoindstillingerne.

3. Gå til fanen E-mailadresse.
  4. Indtast den nye e-mailadresse.
  5. Indtast adgangskoden til din konto.
  6. Klik på knappen Gem.

En meddelelse, der indeholder et link til bekræftelse af den nye e-mailadresse, sendes til den angivne e-mailadresse.

7. Klik på linket i meddelelsen.

Den nye e-mailadresse er bekræftet og vil blive brugt med din konto fremover.