Sådan får du listen over alle dine programmer og aktivéringskoder

28. marts 2024

ID 95251

Du kan sende en meddelelse med oplysninger om alle dine programmer og aktiveringskoder til din e-mailadresse.

Sådan sender du oplysninger om tilknyttede programmer og aktiveringskoder via e-mail:

1. Klik på linket med din e-mailadresse i øverste højre hjørne af siden.

Rullelisten åbnes.

2. Klik på Kontoindstillinger.

Du kan redigere kontoindstillingerne i det vindue, der åbnes.

3. Gå til fanen Aktiveringskoder.
  4. Indtast e-mailadresse.

Som standard sendes meddelelsen til den e-mailadresse, du angav til logon på My Kaspersky.

5. Klik på knappen Send.

En meddelelse med en liste over program- og aktiveringskoder er afsendt til den angivne e-mailadresse.