Sådan sletter du din konto

28. marts 2024

ID 95252

Du kan slette din konto og alle tilknyttede oplysninger fra webstedet. Efter sletning sendes en meddelelse med oplysninger om tilknyttede programmer og indtastede aktiveringskoder til din e-mailadresse. Forsigtig, denne handling kan ikke fortrydes.

Denne handling fjerner din konto fra My Kaspersky-webstedet. Alle tilknyttede personlige data og betalingsdata: om din ordrehistorik, tilsluttede enheder, anvendte løsninger, abonnementer og detaljer om automatisk fornyelse af abonnementet - alle disse oplysninger vil være utilgængelige efter fjernelse.

Hvis din konto ikke er blevet brugt i 5 år, vil din konto og alle informationer forbundet med det blive slettet. Dette vil ske, hvis du ikke har logget ind på din My Kaspersky-konto eller på et af Kasperskys portaler inden for den specificerede periode, eller hvis du ikke har kørt Kasporsky-programmet, som er forbundet til din My Kaspersky-konto på dine enheder.

Som det blev nævnt ovenfor, er det ikke tilgængeligt at administrere dine abonnementer efter kontofjernelse. Du skal annullere abonnement auto-fornyelse for abonnementer, der administreres på din konto, før du sletter kontoen.

Sletning af konto er ikke tilgængelig, hvis der er aktive abonnementer, der administreres på kontoen.

Samtidig påvirker sletning af din konto ikke et aktivt abonnement købt på webstedet for en af​vores autoriserede forhandlere. Disse abonnementer vil ikke blive deaktiveret og forbliver aktive, selv efter sletning af din konto. Og du vil blive opkrævet fornyelsesbetaling for yderligere abonnementsvilkår. For at deaktivere sådan et abonnement skal du slukke for automatisk genfornyelse af abonnementet som beskrevet her.

For at slette din konto:

1. Klik på linket med din e-mailadresse i øverste højre hjørne af siden.

Rullelisten åbnes.

2. Klik på Kontoindstillinger.

Dette åbner et vindue, hvor du kan redigere kontoindstillingerne.

3. Gå til fanen Slet konto.
  4. Klik på Slet.
  5. Indtast adgangskoden til din konto.
  6. Klik på Slet.

Din konto og alle tilknyttede oplysninger slettes. En meddelelse med oplysninger om dine programmer og aktiveringskoder er afsendt til din e-mailadresse.