Sådan slås beskyttelseskomponenter til eller fra

28. marts 2024

ID 95349

Du kan bruge My Kaspersky-webstedet til at slå programbeskyttelseskomponenter på en administrerede enhed til eller fra via fjernadgang.

Hvis du slår nogle af beskyttelseskomponenterne fra, kan det muligvis reducere sikkerheden for enheden. Hvis deaktivering af beskyttelseskomponenter er en potentiel fare, skal du indtaste adgangskoden til kontoen for at bekræfte handlingen.

Programbeskyttelseskomponenter kan aktiveres eller deaktiveres via fjernadgang på enheder, der er beskyttet af Kaspersky Total Security, Kaspersky Internet Security for Mac, Kaspersky Anti-Virus, Kaspersky Internet Security og Kaspersky Security Cloud.

Sådan slås et beskyttelseskomponent til eller fra:

1. Gå til afsnittet Enheder.
  2. Klik på den relevante enhed.
  3. Vælg fanen Komponenter.
  4. Brug kontakten i området med beskyttelseskomponenten for at slå denne komponent til eller fra.
  5. Bekræft handlingen ved at indtaste kontoens adgangskode, hvis det er nødvendigt.