Sådan opretter du adgang til webstedskategorier

28. marts 2024

ID 96893

Sådan konfigurerer du adgang til webstedskategorier:

1. Gå til afsnittet Børn.
  2. Vælg barnets profil.
  3. Gå til underafsnittet Internettet.
  4. Klik på Indstillinger.
  5. Kontrollér, at kontakten Overvågning af webaktivitet er slået til. Hvis kontakten er slået fra, skal du slå den til igen.
  6. I afsnittet Begrænsninger for webstedskategorier skal du gøre et af følgende for en webstedskategori:
    • Hvis du vil lade barnet få adgang til websteder i den valgte kategori, skal du vælge Tilladt i rullelisten for denne kategori.
    • Hvis du vil have programmet til at vise en advarsel, når barnet forsøger at besøge et websted i den valgte kategori, skal du vælge Advarsel i rullelisten for denne kategori. Barnet vil være i stand til at afvise advarslen og åbne et websted.
    • Hvis du vil forbyde barnet at få adgang til websteder i den valgte kategori, skal du vælge Forbudt i rullelisten for denne kategori.
  7. Klik på knappen Gem.

De nye indstillinger implementeres i løbet af få minutter på barnets enheder, hvis de er tilsluttet internettet.

På iOS 13-enheder har funktionen til overvågning af internettet visse begrænsninger. Få mere at vide