Sådan konfigurerer du adgang til websteder uanset kategori

28. marts 2024

ID 96894

Sådan konfigurerer du adgang til websteder uanset kategori:

1. Gå til afsnittet Børn.
  2. Vælg barnets profil.
  3. Gå til underafsnittet Internettet.
  4. Klik på Indstillinger.
  5. Kontrollér, at kontakten Overvågning af webaktivitet er slået til. Hvis kontakten er slået fra, skal du slå den til igen.
  6. Angiv webstedsadressen i afsnittet Undtagelser.
  7. Gør et af følgende for det angivne websted:
    • For at give barnet lov til at få adgang til webstedet skal du vælge Tilladt i rullelisten.
    • For at nægte barnet adgang til webstedet skal du vælge Forbudt i rullelisten.
  8. Klik på Tilføj.

Webstedsadressen vises på listen over undtagelser.

9. Klik på knappen Gem.

De nye indstillinger implementeres i løbet af få minutter på barnets enheder, hvis de er tilsluttet internettet.

På iOS 13-enheder har funktionen til overvågning af internettet visse begrænsninger. Få mere at vide