Sådan opretter du adgang til programkategorier

28. marts 2024

ID 96902

Konfiguration af adgang til programmer eller programkategorier er ikke tilgængelig for iOS- og macOS-enheder.

Hvis du tidligere har oprettet adgang til et program uanset dets kategori, vil ændring af adgangsindstillingerne for programkategorien ikke ændre de tidligere angivne indstillinger.

Sådan konfigurerer du adgang til programkategorier:

1. Gå til afsnittet Børn.
  2. Vælg barnets profil.
  3. Gå til underafsnittet Programmer.
  4. Klik på Indstillinger.
  5. Kontrollér, at kontakten Programovervågning er slået til. Hvis kontakten er slået fra, skal du slå den til igen.
  6. Klik på linket Redigér i afsnittet, der beskriver, hvordan Kaspersky Safe Kids bruger programkategorier.
  7. I vinduet Programkategorier skal du gøre et af følgende for en programkategori:
    • Hvis du vil lade barnet få adgang til programmer i den valgte kategori, skal du vælge Tilladt i rullelisten for denne kategori.
    • Hvis du vil nægte barnet at få adgang til programmer i den valgte kategori, skal du vælge Forbudt i rullelisten for denne kategori.
  8. Klik på knappen Gem.

De nye indstillinger implementeres i løbet af få minutter på barnets enheder, hvis de er tilsluttet internettet.