Sådan konfigurerer du adgang til programmer uanset kategori

28. marts 2024

ID 96904

Konfiguration af adgang til programmer eller programkategorier er ikke tilgængelig for iOS- og macOS-enheder.

Kaspersky Safe Kids blokerer som standard visse browsere, der ikke er fuldt kompatible på Windows- og Android-enheder, samt apps, som kan bruges af børn til at tilsidesætte de beskyttelsesindstillinger, du har valgt. Du kan når som helst redigere indstillingerne for programadgang ved at følge instruktionerne herunder.

Sådan konfigurerer du adgang til et program uanset kategori:

1. Gå til afsnittet Børn.
  2. Vælg barnets profil.
  3. Gå til underafsnittet Programmer.
  4. Klik på Indstillinger.
  5. Kontrollér, at kontakten Programovervågning er slået til. Hvis kontakten er slået fra, skal du slå den til igen.
  6. Vælg et barns enhed:
  7. For programmer på den enhed, som du vil tillade eller begrænse adgang for, skal du klikke på linket til højre for programnavnet med den aktuelle adgangstype.
  8. Gør et af følgende for det angivne program:
    • Hvis du vil lade barnet få adgang til programmet, skal du vælge Tilladt i rullelisten.
    • Hvis du vil forbyde barnet at få adgang til programmet, skal du vælge Forbudt i rullelisten.
    • For at begrænse programbrug, skal du på rullelisten vælge Begrænset og angive, hvor mange timer dagligt barnet kan bruge programmet.
  9. Klik på knappen Gem.

De nye indstillinger implementeres i løbet af få minutter på barnets enheder, hvis de er tilsluttet internettet.