Sådan oprettes en tidsplan for enhedsbrug

28. marts 2024

ID 96908

Sådan opretter du en tidsplan for enhedsbrug:

1. Gå til afsnittet Børn.
  2. Vælg barnets profil.
  3. Gå til underafsnittet Enhedsbrug.
  4. Åbn fanen Indstillinger.
  5. Klik på Indstillinger på panelet for den pågældende enhed. Du skal muligvis først slå knappen for funktionen til.
  6. Udfør en af følgende handlinger:
    • Hvis du ønsker, at appen viser en advarsel, når barnet ikke har lov til at bruge enheden, skal du vælge Vis advarsel i afsnittet Overvågningstype.
    • Hvis du vil have appen til at blokere enhedsbrug, når barnet ikke må bruge enheden, skal du vælge Blokér enhed.
    • Hvis du bare vil have rapporter om enhedsbrugen, skal du vælge Kun statistikker.

iOS-enheder kan ikke blokeres på grund af begrænsninger i operativsystemet.

7. I afsnittet Tidsplan skal du klikke på Rediger på den pågældende dag.
  8. Angiv tidspunkter for tilladt brug samt forbudte tidspunkter for dagen:
    • Brug kontakten Daglig grænse og rullemenuerne til at angive, hvor mange timer dit barn kan bruge enheden.
    • Brug kontakten Nedetid og linket Tilføj til at angive tidsintervaller, hvor barnet ikke må bruge enheden.

Funktionen Nedetid er tilgængelig i premium-versionen. Du skal muligvis opdatere dit barns app til den nyeste version.

9. Redigere andre ugedage.
  10. Klik på Gem.

Anmodninger om ekstra tid

Når den daglige grænse er overskredet, eller der er planlagt nedetid, kan dit barn bede om ekstra tid ved hjælp af appen. Du får en e-mail eller en push-meddelelse med anmodningen.

Når du tillader ekstra tid, kan dit barn bruge de tilføjede timer når som helst på anmodningsdagen indtil midnat. Den planlagte nedetid bliver ignoreret af appen. Timerne efter midnat bliver også ignoreret. Anmodningen er en engangsanmodning og ændrer ikke den foruddefinerede tidsplan.

Se også

Sådan redigeres underretningsindstillingerne