Sådan nulstilles din adgangskode

28. marts 2024

ID 96933

Hvis du har glemt din adgangskode til din My Kaspersky-konto, kan du genoprette adgang til din konto ved at nulstille din adgangskode.

Sådan nulstilles kontoadgangskoden:

1. På logonsiden skal du klikke på linket Glemt din adgangskode?.
  2. Indtast den e-mailadresse, du angav, da du oprettede din konto.
  3. Klik på Fortsæt.

Hvis den angivne e-mailadresse er registreret på webstedet, vil en besked med et link til nulstilling af adgangskoden blive sendt.

4. Klik på linket i meddelelsen.
  5. I det vindue, der åbnes, skal du skrive en ny adgangskode og bekræfte den.

Adgangskoden skal indeholde mindst 8 tegn, som består af mindst ét tal, ét stort bogstav og ét lille bogstav og ingen mellemrum. Adgangskoden må ikke gentage en af dine seneste adgangskoder. Se Krav til adgangskoder.

6. Indtast en sikkerhedskode, hvis du har konfigureret totrinsbekræftelse for din konto.
  7. Klik på Fortsæt.

Den nye adgangskode til logon på My Kaspersky gemmes.

Hvis du ikke modtog en meddelelse, skal du tjekke din spammappe og undersøge, om du har angivet den korrekte e-mailadresse, før du prøver igen. Hvis du stadig ikke har modtaget en meddelelse, er den e-mailadresse, du har angivet, sandsynligvis ikke registreret på webstedet. Du kan kontakte kundeservice. En adgangskodenulstilling kan føre til tab af Kaspersky Safe Kids-data! Hvis du vil gemme dine indstillinger og din statistik, skal du sørge for, at mindst én af dit barns enheder er tilsluttet internettet og logget på Kaspersky Safe Kids, inden du nulstilller din adgangskode.