Sådan logger du på My Kaspersky ved hjælp af din tredjepartskonto

6. juni 2024

ID 97412

Du har muligvis mulighed for hurtigt at logge ind på My Kaspersky med din Google-, Facebook-, Apple-, Yandex- eller VK-konto.

Brugere i Rusland kan ikke bruge udenlandske godkendelsesudbydere (f.eks. Google, Apple og Facebook) til at logge ind på russiske websteder fra den 1. december 2023 på grund af lokal lovgivning. Derfor kan sådanne konti ikke bruges til hurtigt login i Rusland. Derudover kan Facebook ikke bruges i Hviderusland. Hvis du tidligere har brugt en af disse konti til at logge ind, kan du besøge vores supportwebsted for instruktioner.

Sådan tilknyttes din tredjepartskonto:

1. På loginsiden skal du klikke på ikonet for den tjeneste, du gerne vil logge ind med.

Der åbnes en loginformular for den tredjepartskonto, du har valgt.

2. Log ind på din tredjepartskonto, hvis det er nødvendigt.
  3. Udfør en af følgende handlinger:
    • Hvis du allerede har en My Kaspersky-konto, skal du indtaste dine legitimationsoplysninger til kontoen.
    • Hvis du ikke har en konto på My Kaspersky, skal du oprette en ny konto:
      1. Indtast e-mailadresse.
      2. Indtast ny adgangskode til kontoen.

Adgangskoden skal indeholde mindst 8 tegn, som består af mindst ét tal, ét stort bogstav og ét lille bogstav og ingen mellemrum. Se alle Krav til adgangskoder.

3. Bekræft adgangskoden.
  4. Klik på Fortsæt.

Din tredjepartskonto er forbundet til din My Kaspersky-konto.

Når du er logget på med en tredjepartskonto, skal du indtaste din adgangskode til My Kaspersky-kontoen, inden du foretager nogen handlinger, der har afgørende betydning for sikkerheden (f.eks. køb af et abonnement eller ændring af din adgangskode).

Du kan til enhver tid administrere dine tilknyttede eksterne konti. Åbn dine kontoindstillinger, og klik på Hurtigt logon. Der vises en liste over tilsluttede godkendelsesudbydere. Klik på knappen Rediger for at redigere listen. Du vil blive omdirigeret til webstedet Kaspersky Account, hvor du kan administrere dine tilknyttede konti.