Sådan forbindes en konto på et socialt netværk med et barns profil

28. marts 2024

ID 99215

Du kan få vist informationer om barnets tilsluttede konti på sociale netværk i underområdet Indstillinger på fanen Sociale netværk.

Sådan forbindes en konto på et socialt netværk med et barns profil:

1. Gå til afsnittet Børn.
  2. Øverst i vinduet skal du vælge den af dit barns profiler, som du vil forbinde til en konto på et socialt netværk.
  3. Gå til underafsnittet Sociale netværk.
  4. Klik på Indstillinger.
  5. Tænd for kontakten med navnet på det sociale netværk, som du vil forbinde til.

Nederst på siden vises instruktionerne for, hvordan barnets konto på det sociale netværk forbindes med Kaspersky Safe Kids profilen.

6. Indtast dit barns e-mailadresse for at sende dit barn en besked, der indeholder et forbindelseslink.
  7. Klik på knappen Send.

Hvis du ikke tidligere har accepteret dem, åbner dette et vindue med vilkårene og betingelserne for erklæringen om behandling af data til overvågning af børns aktivitet på sociale medier.

8. Læs denne erklæring omhyggeligt, og accepter den for at fortsætte.

Denne erklæring accepteres for alle børneprofiler på én gang. Hvis du ikke accepterer denne erklæring, må du ikke fortsætte. Hvis du vi afvise denne erklæring, efter at du har accepteret den, bedes du læse arktiklen om overholdelse af EU-lovgivningen.

Meddelelsen med forbindelseslinket sendes til barnets e-mailadresse.

9. Sørg for, at dit barn har klikket på linket Aktivér beskyttelse i den sendte besked og er logget på det sociale netværk.

Kontoen på det sociale netværk kobles til barnets profil. Kaspersky Safe Kids begynder at modtage informationer om barnets aktivitet på sociale netværk.

Se også

Overholdelse af EU-lovgivningen